koszta
.
 
Képgaléria
 
Cikkek Írások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-01-27
 


Megemlékezés Koszta Józsefről

 
további weboldalaink
 
Statisztika
 
1981-1990
1981-1990 : 1990. Tokácsli Lajos Festőművész gyűjteményes kiállítása

1990. Tokácsli Lajos Festőművész gyűjteményes kiállítása

Forrás: Kiállítás katalógus, Szentes 1990-08 (4-oldal)

{…} Lakásunkat a „felszabadítók” feltörték. Én egy orosz pilótától vásároltam egy kezslábast. Évekig ez volt az ölt9önyöm. Először apósom kertvégi „műtermében” húztuk meg magunkat, itt készült néhány jelentősebb munkám. Őszre már lakást is szereztem és saját műteremnek a régi postával szemközt Gunst-ház nagy ebédlőjét bérelhettem ki. Gunszték hamarosan eladták a házat, én meg újra kiköltöztem, hogy ők Pestre mehessenek.


Ekkor szereztem tudomást a szomszédban lakó dr. Máthé Jenőtől, hogy Kosztát mennyire megviselték az események. Gyomorvérzése lett, be kellett költöznie a tanyáról. Ő a Zrínyi utcában lakott, én a szomszédos Vecseri utcában béreltem lakást. Hamarosan az utcán találkoztunk, s ürültünk meg egymásnak. Elhívtam, s megmutattam neki kincseimet, akkor volt még vagy 100 nagy tubus „Schmincke”- márkájú festékem! Mivel kevés túlzással szomszédok lettünk, én is sűrűbben látogattam. József napján három éves kislányommal, egy cserép muskátlival köszöntöttük az idős mestert. Annuska frissen sült fánkkal vendégelt. Örömmel fogadtak minket. Akkor már nem festett…
{…}

 

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!