koszta
.
 
Képgaléria
 
Cikkek Írások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-01-27
 


Megemlékezés Koszta Józsefről

 
további weboldalaink
 
Statisztika
 
1941-1950
1941-1950 : 1948-04-14. Ortutay és Mihályfi miniszterek a köztársasági elnök képviseletében Szentesre jönnek Koszta elvtárs meglátogatására.

1948-04-14. Ortutay és Mihályfi miniszterek a köztársasági elnök képviseletében Szentesre jönnek Koszta elvtárs meglátogatására.

Forrás: Szentesi Magyar Alföld, 1948-04-14. (3. oldal)
Írta: ismeretlen

Mihályfi Ernő miniszter a magyar Köztársaság elnöke elnöki hivatalának fönöke levelet intézett Koszta József elvtárs, festőművészhez, melyben többek között a következőket írja:
„… valóban készülünk Ortutay kultuszminiszterrel együtt, hogy a Köztársasági elnök-úr képviseletében a Kossuth-díjat személyesen adjuk át. Reméljük, hogy erre a látogatásra rövidesen sor kerül és előre nagyon örülünk a találkozásnak.
Budapest, 1948. április 10. Szívélyes üdvözlettel, Mihályfi.”

Tudomásunk szerint Koszta József elvtárs az egyetlen a Kossuth-díjasok közül, akit két miniszter tisztel meg azzal hogy személyesen adják át a Kossuth-díjat, Koszta József elvtárs, dicsősége pártunknak, a mi nagy családunknak a Magyar Kommunista Pártnak dicsősége is.

Koszta Józsefné elvtársnő nagy szeretettel készülődik a miniszterek látogatására és reméli, hogy közvetlenül a látogatás előtt értesítést kap. Szeretné ugyanis ha a két minisztert kitűnő süteménnyel fogadhatná.

 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia